Byter till nattstad

Byter nu från blogg.se till nattstad för att kanske bli lite mer aktiv. Känner att jag på sista tiden har tappat motivationen för att blogg. Börjat bli less men stasar nu på att kanske bli lite mer taggad på att köra nu när det är nytt. Så ni får gärna besöka mig där och fortsättat följa mig http://www.nattstad.se/klarayngvesson
 
 

I'm wearing the smile you gave me


 
outfiten för dagen, prövade på polotröjja

Sjukt skönt att bara gå halvdagar och imorgon är vi helt lediga! 
Hade sovmorgon igår så då passade jag och Ida på att göra en urgod brunch som höll mig mätt typ hela dagen
Idag efter skolan så var jag äntligen med Clara som jag inte varit med sen i somras. Gick och fikade på Waynes, pratade om allt som hänt och började kolla på lite julklappar.
Ikväll blir det träning, får hoppas jag inte få tillbaka min förkylning.
Kram!
 
 
 

Fathers day

Bild från Indonesien
Som nog alla vet är det farsdag idag. Där av har jag bakat pappas favorit kaka - Morotstårta som vi ska få fesat på ikväll tillsammans med Bron.
 
Igår var det OL-gala, den bjöd på film, föreläsning, godaste maten jag ätit på länge, biljard och andra trevligheter. Jag blev utnämnd till årets rookie, vilket känns välldigt hedrande så gårkvällen var välldigt lyckad! 
Nu i veckan är det utvecklingssamtal, vilket leder till att jag bara kommer gå halvdagar på mån,tid och onsdag och på torsdag är jag helt ledig. Så veckna kommer gå änu snabbare än den brukar och 15.30 på Fredag åker jag till huvudstaden tillsammans med mor för att hälsa på brodern.
 
 
 
 
 

Jag är här för att stanna

 
 
Äntligen fått snö som inte smälter bort när den fallit till marken. Slutade 12 idag så kom hem rätt så tidigt så passade på att foto när det fortfarande var ljust ute. Blir mörkt så tidigt nu förtiden, men nu med lite snö på backen så blir det lite ljusare.
 
Har inte så mycket i skolan nu, men snart släpps väll bomben med massor av prov, inlämningar och redovisningar. Så lika bra att hålla efter skolan.

Jag vill att du är med mig i mörkret

 
Mörker
 
 

The first November

 
Första november idag, bara en månda kvar till det blir december och första advent. Helt sjukt att det snart är jul, tiden bara rinner iväg. Nu är snart lovet också slut och tillbaks till skolan igen.. Men först ikväll så blir det att göra middag tillsammans med Ida.