Blodomloppet 2013

Igår var det en stressigd dag. Hit och dit skulle jag och mycket skulle göras. Både fysikprov, SO-redovisning efter skolan gick jag ner på mammas jobb satt där 30 min innan vi gick ned på stan till pappass jobb. Där blev det en middag som skulle passa inför blodomloppet. Sen iväg till självaste Blodomloppet. Andra gången jag är emd men första gången att springa milen.
Gick överförväntan att springa i den sol som låg på. Blev jättenöjd med min tid och plasering. Hade lag med orienteringen så efteråt väntade en icakasse full med gogrejjer att återfå energin med.
Allt som allt var gårdagen kanon och längtar redan till nästa år!
foto: VK

We’re on the edge tonight

Ja kan ju som inte säga att jag är bäst på att uppdatera. Men det är nog så här det kommer bli i sommar, att om det är fint väder så föredarar jag att va ute istället för att sitta vid datorn. Nu har jag sen också ganska mycket i skolan sista veckan. Inlämning,prov,redovisningar, muntligtprov mm. Men igår han jag ut och fota men lyckad som jag är så kollade jag inte batteriet innan jag for så efter att jag hade gått 20 min till stället, jag tänkte va på så hinner jag fota kanske 16 bilder sen dog kameran. Så var bara att gå hem igen. Men var ju fint väder så gjorde inget.

Sommarens första dagar

mer bilder från i fredags när jag och linnea fotade

Hela helgen har himmlen varit helt blå utan nå moln, värmen har stigit över 20 grader och solen har gassat. Har haft en välldigt skön helg med mycket saker som har gjorts. Nu ska jag njuta det sista i solen.

photoshoot med Linnea

Efter skolan så fick man äntligen ut i det fina vädret och njuta! Så jag och Linnea bestämde att vi skulle ut och fota. Så tog oss långtbort i ingenstans och fotade lite sommar bilder. Här är första bilderna när vi har vår outfits vi hade innan:
 
mer bilder kommer när vi har sommarklännignar

herr igelkott på besök

 
Fick finbesök i trädgården igår kväll. Bjöd på vatten, nu när jag äntligen har lärt mig att man inte ska ge mjölk som jag har gjort förut men som bara skrämt iväg igelkotten. De är ju som gulliga, skulle bara vilja ta upp en och mysa med den!

Just to go nowhere

Tog fram mellanringarna som stått och samlat dam under vinternhalvåret. Var länge sen jag fotade makrobilder men nu när blommor och växter börjar komma fram kommer den nog användas mycket mer flitigt.
 
Annars idag har jag börjat ta tag i skolarbetet som jag mest bara har skjutit upp och snart ska jag och mamma bege oss ut och springa i det härliga soliga vädret. Ska bli en mil idag, blodomloppet börjar närma sig nu och ska se vilken tid jag ska ha som mål.

Måste ta steget ur vår sista dans

 

All of our dreams making us blind

 
Några bilder jag tog just efter kommit hem från Singapore som jag nästan glömt bort

Stuck in her daydreamGlory days

Tosdag och Fredag har jag spenderat med kusinen min. Hade jätte kul och vi hade mycket att uppdatera. Blev mycket prat, slappande framför TV, promenad och mat. Men efter att inte sett varann på drygt 10 veckor så var det skönt att äntligen umågs igen.
 
Känns som om det är söndag idag men skönt att det bara är Lördag. De här lediga dagarna har verkligen gjort susen! Tänk nu också att det bara är fyra veckor kvar i skolan sen blir det sommarlov.
två bilder från trädgården

Grillning vid Segasjön

 
Började detta korta lov helt perfekt. Blev en välldigt lyckad start med grillning vid Segasjön med trevligt sällsakap. Var där tills solen ändrat färgen i vårt hår. Mycket prat, skratt och charader. Hade inte kunnat bli så mycket bättre.
Stort tack till alla som var där och förgyllde min kväll!

Klasströjjorna

Bättre ökänd än okänd- 9A
Idag kom våra klasströjjor. Välldigt sköna kommer nog användas flitigt!

in my place

 
Skönt med fredag igen. Har börjat kolla lite på vad för avslutnings klänning jag ska ha börjar närma sig dag för dag. Balklännigen är redan fixad, eller vid har tyget hemma och mönster sen ska min kära mor sy mig klännigen. Längtar verkligen tills sommaren nu! Helt sjukt att det bara är 40 dagar kvar och av dem är 21 dagar skoldagar.
 

There's a girl, and she's down by the river

Lite solnedgångs bilder från igårikväll när jag var ute och gick. 
 
Skönt att det är fredag imorgon och helg igen. Veckorna går så sjukt snappt hinner knapp med att andas. 
 

vår i trädgården

 
Såå skönt att va ledig idag, har njutit hela dan! Har hunnit med att virka till mitt slöjdarbete, sitta i solen, kratta trädgården, fotat och nu sitter jag vid datorn ett tag innan jag ska sätta mitt huvud i matteboken och jobba.