Rikslägret 2013

Låter bilderna få tala för sig själv, för att skriva hur det har varit kan jag inte beskriva med bara ord. Har varit det bästa lägret nånsin! Tränignar, sällskap,aktiviteter allt har varit perfekt! Kunnde inte blivit så mycket bättre än det blev! Vädret hade väll kunnat va lite finare men "det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder" som man brukar säga. Bilder fårn myrfotbollen/kriget får ni imoron,men här kommer bilder från Sälen:
Tjugo poäng om ni träffar Freja och 50 på Vega!
 Bowling där jag vann(inte för att skrya men)
 Popcorn regn
 Mina fina!!
 Prisutdelning
 Lite lek ute i regnet
 Staffetträning
sen är dessa mina idoler eftersom det ska cykla hem från Sälen alltså typ 70mil helt sjukt!
 
 
 

Benidorm fortsättning

 
På lördagkväll gjorde vi oss extra fina så det blev på med skolavslutnigskläningen och middag nere vid havet, så vågornas brus fyllde våra öron.
Söndagar har de en stor markand som vi gick på. Köpte en del saker så nöjda var vi när vi kom tillbaka till hotellet igen.
Senare på kvällen var det dansshow på hotellet som vi kollade på. 
 

Mot Sälen för sista gången

Idag ringde alarmet 06.30, trött såklart så gick jag upp och nu sitter jag på pappas jobb och väntar på att bussen ska gå till Sälen. Sjukt taggad på läger nu med det underbara brudsen!
Nio stenhårda pass kommer det bli vilket kommer bli toppen sen kommer det va massa annat roligt. Kameran är med så bilder kommer ni få sen.
Ha det bra kram!
bild från paltfesten och Uppsala.
 
 

Beach photos

 
Saknar Benidorm sjukt mycket redan. En välldig fin stan är det! Älskar verkligen stranden! Havet är så turkost och vakert,sen sträcker sig en lång mjuk sandstand ut sig och bakom stranden är det typ skyskrapor som fyller himmlen. Ovan är lite bilder från en dag då vi var nere vid just det vackra. Blev lite gymnastiska av oss så mycket bilder tog vi och avslutade allt med att äta lite kulglass som vi slickade i oss.
 
 
 

Summer smile del 2

 
 
Mer bilder från när jag och moa fotade när det var fint väder. Kan ju inte säga att det är lika fint väder idag. Men det är en perfekt dag för att sitta inne och se på film och bara må gott. Måste snart också börja packa till Sälen-lägret som jag åker iväg till på Måndag.
 
 
 

Benidorm

 
Mer bilder från vackra Benidorm. 
 
Midsommar idag så hopaps alla från en trevlig dag idag! Själv så ska jag till Bäcksjön där vi ska grilla lunchen sen blir det hem innan festligheterna fortsätter.
 
 

Hemma från Spanien

Idag kom vi he från Spanien. Haft en helt grym vecka i Benidorm med underbart sällskap. Många fina minnen kommer jag ha. Vädret har varit toppen,kan ju inte klaga eftersom det varit sol hela tiden förutom en för- och eftermiddag. Har bara tagit det lugnt där. Legat vid både poolen och havet och solat,shoppat en heldel,ätit gomat,umgåts och mycket mer. Det har helt enkelt varit en fantastisk vecka!!
bilder från första kvällen i Benidorm.
 

Of to Benidorm

Bilder från weheartit
 
Om bara bågra timmar så kommer jag sätta ner mina fötter stadigt i marken i Spanien. Har inte hunnit fatta än att vi ska dit. Hoppas det blir bra väder och att vi får det trevligt men det är jag väldigt säker på att vi komemr få. Hur taggad som hellst! Det här kommer bli en grym bra start på detta sommarlov!
 

Skolavslutning 2013

Kan inte fatta att allt är över nu. Kommer aldrig va klass 9a igen, kommer sakna denna fantastiska klass, allt som vi gjort tillsmmans,alla minnen och alla personer! Men nu är det SOMMARLOV. Känns verkligen inte så,vädret är ju inte det bästa men njuter ändå! Men inerst inne tynger det mig att vi aldrig mer kommer att ses mer!
 

sista dagen med underbara klassen

Som avslutning på dessa tre år tillsammans med denna klass blev det paddling i sävarån till skeppsvik där vi sen åt av deras goa buffe. En välldigt lyckad dag! Två fall ner i ån blev det och det gjorde heal dagen mycket bättre. Vädret höll i sig och vi slapp regn och fick solsken mest hela tiden. Fick matkoma men ändå så proppade vi i oss glass efteråt för att slösa lite mer pengar från klasskassan.
Guuud vad jag kommer sakna dennna klass!!
 

Västerbottens 3-dagars

Den här helgen har både gått snabbt och långsamt. Känns som om det har varit lördag helatiden men ändå så är det redan söndag idag. Har inte ängat någon tanke alls åt att på tisdag är grundskoletiden över och att på onsdag far jag,mamma,Matilda och Lena till spanien en vecka. Mitt huvud är fullt av orientering. Har ju nämligen varit västerbottens 3-dagars i helgen och det är min klubb som håller i så har blivit att man jobbat morgon till kväll. Men nu är det över känns skönt,har som varit fullt upp.
 
Jag sprang ju också, på fredag gick det inte alls bra men sen idag och igår gick des som bra 90% av banan men såklart så igår så bommade jag en kontroll med mycket och idag stämpla jag fel på näst sista kontrollen..surt! Men annars är jag nöjd, orienteringen har gått bra!
lite bilder från helgen!

Summer smile

Igår fotade jag lite sommarbilder med vackraste Moa! Hon prövade också att göra en vattenfallsfläta på mig som jag kommer ha på skolavslutnignen. Får hoppas att vädret håller i sig till dess. Bilr så glad varje morgon när man vaknar och ser skolen glänsa i grönskan.

Niornas dag

Idag var det niornas avslutningsdag kan man säga. På förmiddagen var det först lite olika stationer vi skulle göra i olika grupper, en tipsrunda och sen efter lunchen blev det brännboll. Hade en trevlig dag men får mer och mer panik över att det snart är över alltihop..
matilda var så gullig och fotade med min kamera medans jag spelade brännboll så lite bilder från brännbollen:
 

Prom 2013

Balen igår var jättebra! Hade välldigt trevlig och alla var hur stiliga som hellst! Tråkigt att man ska behöva skiljas från alla nior nu,är sorligt! Men njöt igår och dansa loss med alla på dansgolvet!
Moa och jag innan balen
 Snyggaste ankomsten till balen!
 Måste erkänna att vår klass var den stiligaste!
Hjalle och Fanny kör hårt på tryckaren!
 

Paltfesten

 
hade en grym dag igår med dessa tjejer! Palten blev utsökt och paltkoman uppnåddes. Så efter vi hade ätit blev det att vi satte på film och såg tills klocken gick över midnatt. Men innan maten gick vi ned till älven där myggorna attackerade oss! Mycket prat hanns också med. En välldigt lyckad platfest må jag säga!

Kosläpp i Tväråmark

Att ta del av när kossorna äntligen får springa ut på öppna ängar, se deras iver och lycka gör att man själv bli glad inombords. Så starten på den här lördagen blev kanon! och det blir bättre idag ska jag ha paltfest med Tove, Vega och Freja.