Lunchbesök

 
Idag så hade vi bjudit in en av mammas jobbarkompisar till oss. För hans föräldrar från Indien är och hälsar på så då bjöd vi på en typisk svensklunch. Blev hemmagjorda kötbullar med potatis,lingonsylt och brunsås. Sen till efterrätt bjöd vi på blåbärspaj. Var kul att höra från en äkta indie hur det är leva där och så. 
 
Nu blir det vidare till några och äta middag så mer godmat ska tryckas i!
 

Ett år sedan

 
Kan inte fatta att det redan har gått ett år sedan vi var på Gothia. Gothia var hur grymt som hellst!
Men om jag ska va ärlig så saknar jag inte fotbollen. Laget saknar jag men har inget sug alls att sparka på en boll. Känns ändå bra att jag slöt bort fotbollen och kan sattsa helt på orienteringen(nog för att det kanske inte blir så bra resultat) och löpning. Men lagandan saknar jag!
 
 
 

Ytterligare en gång till stugan

bild från förra årert på Alva
Idag bär det av till stugan igen. Denna gång ska jag va med lillkusinen. Men börjar dan med att mamma och pappa släpper av mig på vägen och jag springer till stugan. 
Ha det bra!

What part of forever?

 
 
 
 

Middag med Ida och Moa

 
Igår blev det tacomiddag med Ida och Moa. Förutom att äta så körde vi lite kubb,gjorde chokladmousse som vi sen åt medans vi såg på fotbollen. Sen blev det film och när klockan passerat 00.00 bytte vi om till bikini och hoppade i ån. Kan ju säga att det var kallt 14.5 grader i luften så tänk då i vattnet men sen var det bara att mysa ner sig i täcken och se mer film.
 

Stugan med Frida

 
haft tre sköna dager i stugan med bästa kusinen. Har bara tagit det lugnt njutit av solen när den kollat fram mellan molenen och gjort saker som hörtill när man är i stugan. 
 

happy days

 
Va med clara idag igen. Blev att vi fotade ett tag så här är fyra bilder från idag mer kommer men nu är det lite stressigt för måste packa för ikväll så drar jag till kusien för imorgon åker vi två till stugan.

you make me wanna smile

 hehe var inte nog snabb för självutlösaren..
 
Efter 6 månader utan att va med varann så hade vi mycket att ta igen! Men det började som när vi slutade,inga awkward tystnader utan vi babblade på om allt mellan himmel och jord. Välldig saknad var hon så det var galet kul att va med varann. Tillbringa dan på nydala.Vädret var inte så bra men vi fikade,pratade och fotade massor. Men nu har jag ont i rumpan efter att ha cyklat nydala tur och retur! 
 

You don't know how lovely you are.

Bilder från fotografering i stugan
 
 
 

Helg i stugan

Har nyss anlänt hem från några slappa dagar i stugan. Har varit skönt att bara få ta det lite lugnt och njuta av sommaren. Har hunnit med en del. Målat ladan,läst bok,fikskat,spelat kort,fotat,gått på Bjurholmsmarknad,orienterat,ätit gomat,badat, sprungit efter Öreälven och så. Har haft det jätte bra! Ska nog tillbaka dit med kusien i veckan några dagar.
Lite bilder från helgen mer bilder från fototurer kommer senare!
 Torsdagkväll med mormor och morfar år vi goaste jordgubbarna
 målardags
marknaden
middag och eftrerätt i lördags
Storfiskarn!
 
 
 
 

A smile is the best make-up

Bilder på vackra Moa!

 
 
 

Mot stugan

 
Idag åker jag till stugan med mormor och morfar för att bara ta det lite lungt. Får hoppas att vädret blir bra.
Ha det bra!
 
 
 

Pappas dag

Idag fyller pappa år. Tänk vad detta år har gott fort känns nyss som att vi åkte till Fjäderägg för att fira pappas 50årsdag men det var ett helt år sedan. I år var det inte ett lika stort kalas som förra året men fick ändå lite gäster. Och eftersom jag inte har gjort nått speciellt på dagarna så prövade jag göra en mer speciell tårta än en enkel sockerkakstårta. Så det har tagit några timmar för mig att baka men gott blev det iallafall.
 

Myrfotboll/krig

Att köra myrfotboll tror jag nog bara är orienterare som tycker är kul. Att bli lerig över hela kroppen och bara kötta och inte bry sig om att va ren utan att få myr under kläderna och lukta surhål är vi nog ensamma om föutom grisar förstårs. Och såklat så vann vi från Norrland över Uppland med mycket så det gav upp. Vilket då ledde till att vi körde myrkrig. Var bland det roligare på lägret måste jag säga. Det jobbiga var bara att bli ren innan middagen och discot.