reklamfilm

på bilden har vi nu gjort reklamfilmer. så här blev våran grupps, faktiskt riktigt bra tycker jag!!

Torsdag

idag är det en bra dag! hade idrott idag på skolan och nu ikväll väntas orientering och fotboll. får inte dåligt samvete för att jag inte tränat nu iallafall. hatar verkligen sånna dagar när man äter mycket och inte tränar få jätte dåligt samveta då!


Everybody just have a good time


har testat göra lite bilder på remby nu ikväll efter fotbollsträningen. blev ganska nöjde med bilden förutom att fjärilen är  lite för myckettydlig. men pogramet av enkelt att förstå och lätt att göra kollage
med.
fotbollsträningen idag gick bra. kännde inte av nånting armen men när jag fick en armbåge rakt där på så gjorde de sjukt ont.
börjar bli lite orolig nu för på måndag ska vi möta sandåkern. känner att jag inte är så bra nu riktigt men hoppas de hinner bli bätter!

we gonna make you lose your mind

känner sticket i armen och känner ur vacinet sprutas in i min kropp. gör ont, tänker hela tiden andas djupa andetag, djupa andetag. och när de känns som om de vart en evighet så drar hon ut sprutan. som lugnande fick man en lakrisklubba.
som sagt så har jag tagit vacin mot livmoderhalscancer, andra sprutan av tre.
var med elsa innan och bara tog de lungt efter att ha gjort bort språkprovet. pratade om gothia discot om att de kommer bli huuur grymt som hellst! taggar verkligen till gothia!!:D

it´s just a bad day not a bad life

vaknar kallsvettig och pulsen hög, klockan är 3 på natten.försöker somna om men kan inte. vill inte börja drömma igen. så ligger vaken och tänker tills ögonlocken inte årkas hålla uppe nå mer. vaknar sen vid sju och är fortfarande kallsvettig och kände mig inte alls för att gå till skolan. men ändå tar jag mig dit.ändå så möter jag mina vänner med ett smile. men tänker på de sista ur drömmen, när jag faller och faller längre och längre ned och jag ser att hon ger mig blicken, blicken som skulle kunna döda!

Det spelar ingen roll

veckans värsta dag börjar NU!!
läxförhör idag i SO också, gör det bara änu sämre!

på morgon och på natten

har varit trött hela dagen idag. höll på att somna på NO medans tore snackade på som vandligt.
sen när jag väl kommer hem och ska börja med läxorna känner jag mig väldigt trött och somnar med SOboken framför mig. sover i mer än en timma och vakanr upp en timma innan träningen. blev alltså inge mycket plugg idag men ikväll efter träningen har jag suttit fastklistada i boken.
därför har jag inte skrivit nått idag och har inte årkat.
bild från wehearit

kommentera gärna!

får inte många kommentarer. det skulle va snällt av er att börja kommentera mer på mina inlägg. jag själv blir glad av att få kommentarer så de skulle va glud värt om ni kan börja kommentera mer. tex om vad ni tykcer om bilderna och om ni har nå tips om bättre bilder eller kan ni skriva vad ni tykcer om inläggen där jag berättar saker och så
man blir gladere då!
tack på förhand!

try to get the summer

efter gästerna hade farit hem igår gick jag ut och fotade mig i min klänning och försökte få så somriga bilder som möjligt. är faktiskt möjd med bilerna.
har på min ett av halsbanden och ringen som jag fick

Söndag 27/5

åkte på orientering idag. de gick väll bra förutom att jag jag stämplade fel på en kontroll så att jag inte blev godkännd.. men kontrollerna var ganska nära varandra och kontrollen jag skulle ha var 55 och den jag tog var 56. men aja det var härligt att få spring och de var väldigt varmt och jobbigt.
efter jag kom i mål blev de att åka hem ducha och sen åka på marknaden i sävar. fick tyvärr ingen tårta nu och hittade inget annat. satt mest bara och lyssnade på musiken.

vinnare

sitte där med ida,moa och hjalle framför TV.  jublar för varje tolva som sverige får. och när resultatet redan är räknat är glädjen på topp. sverige vinner ESC och kommer alltså att hålla i de nästa år. redan inbokat att se då!
Men som alla säger hon var bäst och ahde den bästa låten!

presenter

halsband
en ring med klocka(ringklocka)
halsband
6 st silverskedar
glasskål

konfrimation!

konfrimerad nu!
blev en lyckad redovisning och missade ingen replik. fullsatt kyrka med kameror överallt.
ätit nattvard och blivit frälst
haft kramring med gruppen, stått och lett tills mungiporna blev trötta. korttagning om och om igen.
och haft kalas eller vad man ska säga hemma och fått jättfina presenter och go mat.
trosbekännelsen
blir frälst

vinröd

efter skolan bar de av till stan för att köpa convers. kollade i alla skoaffärer efter turkosa skor men inte en ända hade. så tillslut blev de ett par vinröda höga convers som jag också ha velat haft.

när de väl var betalda blev de att springa till bilen för att hinna hem innan 6 när det var genrep för konfan. nu sitter de faktiskt ganska bra. nu funderar jag bara på vad jag ska ha på min för kläder. kommer bli varmt så ska ha några svala kläder!

konser

konseren idag var grym! jätte många bra uppträdanden av allt ifrån 4:an till 9:an. blev fastklistarar framför scen för att se alla uppträdanden. elsa var hur grym som helt på scen med sin egenskrivna låt!
solen brände på och värmen var hög! skolgården proppad med folk och alla i lättklädda kläder, nu är det sommar!
bilder från elsas blogg

its friday!

sägs att de ska bli 26 hela grader idag, fatta vad skönt nu kan jag ju säga att de är sommar!!!
idag så har jag bara en lektion. kulturdagen idag så har bara lektioner till 10. sen kommer det bli 2 timmars uppträdanden och vi kommer ha aktiviteter och grilla hamburgare. slutar klockan 13.00 idag så de blir en bra avslutning på veckan.
Kommer kanske fara in till stan idag men får se om jag hinner. för klockan 18.00 så har vi genrep för konfrimationen.
Ha de bra mina fina!
bild från weheartit
funderar nästan att bara ha shorts och barbent men får se hur de blir med de, vet inte om jag vågar..

starship

hade jätte trevlig med tjejerna idag i bagarstugan. nog för att inte min pizza blev så bra men den var ändå god. av pizzan blev de en klump i min mage som jag sedan fick springa runt med på tränignen.
träningen var ganska lik den vi hade igår, var en bra träning och känner mig gansak sliten.
Nu ikväll har jag och pappa försökt att beställ min convers men nu när vi skulle beställa var frakten lika dyr som skorna var så vi sket i de och istället åker jag kanske till stan imorgon för att köpa convers.
bild från weheartit

after school

idag efter skolan kl 3 så drar vi tjejer i klassen till bagarstugen för att baka pizza och leka lekar.
har nu i vårterminen haft en tjejgrupp och har lärt känna varandra mer och pratat och sånt och nu ska vi ha en avslitning på de hela. det kommer bli najs.
de kommer antagligen sluta där vid 6 nångong och då blir de bara hem och byta om till träning sen.
AU REVOIR


why so serious

har haft fotbollsträning och just duchat kroppen ren. är nu helt slut i mina vader, vet inte varför men årkade knappt ta i i slutet av träningen.
nu blir de att plugga franska till de muntliga provet och träna replikerna till dramat på konfan. fullt upp ikävll alltså men ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll. vill bli helt frisk och behöver sammla sovtimmar till helgen!

Stuck in my daydream


jag måste släppa dig
vet att de aldrig kommer bli som förr
de vi hade är borta nu
men kan inte släppa dig ut ur mitt hjärta
försöker och försöker gång på gång
men du går inte att radera från mitt liv
du är för viktig,betydelsefull
du är oförglömligeverything for you!

hade jogging/spring test idag. tog de lite lugnt men eftersom att jag är en person som inte kan ta de lugt blev de ändå ganska snabbt. väl i mål tror jag att elsa ska komemr smart men de gör hon inte. börjar bli orolig att de har hänt nått. samuel cyklar efters henna och ser vars hon är. han komemr tillbaka och säger att hon ligger och hyperventilerar. få då verkligen panik och känner mig dum som bara lämnade hemma..

så efter skolan blev de att fara in på vårdcentralen. lämnade henne där efter att en läkare kommit dit och beger mig sedan i full fart på cykeln mot klockar gården till konfan.
skulle pröva ut kåporna och ta kort idag. hoppas de blev bra bilder men själv så ser jag altid så mobbad ut på bilder!
du betyder sjukt mycket för mig!

orientering!

orienteringsträningen gick faktiskt rätt bra. orienteringen gick bra och jag tappade aldrig bort mig i skogen men kunnde derremot inte spring så snabbt och så länge. andades genom munnen hela tiden när näsen var helt täppt med snor. börja känna av halsen igen nu och kommer nog få problem imorgon.
har jobbing test på skolan på 2,3 km som jag är orolig för.
men ska nu dricka en kopp te till och sen krypa mer i sängen och få så lång sönm som möjligt!

bring me luck

veckans värsta dag är avklarad.
nu väntas orienteringsträning, borde egentligen kanske inte gå men vill inte sitta hemma och inte ha tränat på hur länge som hellst!
så ska bege mig ut och springa även fast halsen gör ont och plågar mig varje gång jag sväljer!
bild från i somras

give me a second i

hade gärna vilha fara ut och springa med laget idag men istället fick de bli lite styrketräning hemma.
känner mig inte helt nöjd med att bara ha tränat en gång på 6 hela dagar. men när halsonten försvinner och snoret slutar rinna så ska jag mata på med träningen och köra hård träning tills svetten rinner!

once i was a dreamer now i'm a believer

sitter där i fönstret, dagdrömmer mig bort, bort från omvärlden  till min drömmar.
värmen sjunker in i min kropp och solen värmer min kinder


För vi lever i en visslande tid

hjälpa mamma i tradgården att plantera om blommor. känndes skönt att känna värmen i ryggen. fotade även lite på gården på nya blommor som har kommit upp. försökte att fång upp några fåglar på bilderna men såg inte en ända liten fågel så fick nöja mig utan.

paint me blue sky

går ut och sätte mig i solen en stund. måste passa på när de är varmt!

Och vi tror vi strävar mot samma mål

tvingas nu att använda min gamel gamel mobil eftersom att jag på holmön tappade in mobil i marken när jag hoppade hopprep och start och på knappen försvann. så jag kan inte starta mobilen så då måste jag ha en tegelsten som mobil nu..
fast egentligen vare kanske bra att den inte funkar längre för då kan jag få en ny och bättre mobil.

mer bilder

mer bilder från holmön
i väntat på färjan:

träffpunkten

åkte iväg på vår egen orienteringstävling idag, bruksträffen. så var tvungen att gå upp tidigt för att hinna dit och hjälpa till. var själv i min klass så jag vann..hehe men orienteringen gick bra men eftersom att jag blivit förkyld så årkade jag inte springa så snappt och gick ganska mycket.
hade egentligen fotbolllsmatch idag nu kl 16 men min hals fick mig att inte spela.

hemma från holmön

kom hem från holmön vid halv 6, årkade då inte skriva nå inlägg utan blev att jag va med ida och moa iställlet.
Holmön var grymt roligt! vädret var inte de bästa, vet inte om jag riktit lita på att de är sveriges soligaste ö men... känndes som om vi i gruppen kom varandra närmare den här gången men de kan va nått jag bara tycker.
blev inte att jag tog så jätte mång bilder pga vädret men kirrade ihop några.
några bilder från holmön kommer mer sen men hinner inte lägga ut fler nu

close your eyes and pretend it's just a bad dream


kuggljul

biler jag aldrig har årkat visa förut. är från när jag var ute och fota nångång i vintars och hittade nån gammal rostig sak.

you raies me up


jag kan, jag vill
bara jag vågar, bara jag har modet,
bara jag tror på min själv,
bara jag har någon som hjälper mig,

stay strong

höll i idrotten idag med elsa. hade fystäning och känndes faktiskt som om de gick bra! vi fick ganska mycket beröm och de såg ganska trötta ut i slutet. kunnde gjort några saker bättre men man lär sig. sen nästa gång jag håller i en idrott måste jag ta för mig mer och prata mer!

Holmön

nu packas de sista innan jag beger mig mot färjan som ska ta mig till Holmön,sverigets soligaste ö!
hoppas vädret blir bra och att vi får de kul där. hoppas jag inte glömmt något här hemma.
Ha en fantastiskt underbar skön varm helga allesammans så hörs vi på lördag.
har skrivit några tidsinstella inlägg bara för att

if things go wrong we can knock it down

nu packas de här hemma. imorgon bär de av till holmön med konfan och kommer va där större delan av den långa helgen. lite surt att man missa hela helgen typ, kommer hem på lördag kväll och då är de bara söndag kvar.. men de kommer nog bli kul på holmön så.

shape your life before someone else does

spelas om och om igen, nya fovoriter, alla hans låtar sjunker in i mitt hjärta in i mobilen för att kunna lyssna om och om igen

Slowly sinking

efter löpträningen med laget som idag bara vist bestod av fem stycken tappra typer så stannade jag hjalle,agnes och ida och pratade. kom in på när man trillar och sånnt och kom dåå in på när jag trillade på skolan och stog sönder ögobbrynet(över ögonbrynet) och blev tvungen att sy. hittade då två bilder från då och nu när jag kollande på bilderna blev jag bara äcklad.. men tack agnes för utan dig den dagen hade jag inte tagit mig in och fått hjälp, du är underbar!<3
före jag sydde
efter jag sytt

det här kan va svårt att förklara

matteprovet gick nog ganska bra idag. de plugg jag gjorde igår hjälpte mig igenom de. känns skönt att alla prov är bortgjorda nu och att man kan ta det lugnt i veckan och inte sitta vaken coh plugga hela kvällarna!

känner mig inte så taggad på att fara på träning idag när regnat öser ned men måste  få bränna bort fettet innan sommaren så ska tvinga mig på träningen.
har inga ny bilde så de får bli en gammal

avslutnings kläder 2012

med exat en månad kvar till skolavslutningen och jag har ingen aving om vad jag ska ha på mig då. vet inte om jag ska ha en kläningen eller nått annat. och om jag ska ha klänning måste jag veta vad jag ska har för färg och modell m.m vet inte häller vad jag ska ha till.. har ingen ide alls om vad jag ska ha och tiden börjar rinna ut nu också. börjar få panik!
de föregående åren har jag haft vita kläningar
2009                                           2010                                            2011
tycker om att ha någon ljus färg så de ska jag ha iår men jag vet inte vad jag vill ha för modell. hittade några som jag tyckte va ganska fina

the same damn problem

kommit hem från orientering nu. känndes härligt att få va ute och springa idag. solen sken men de blåste lite.
idag måste jag plugga till matteprovet som kommer va första lektionen imorgon.. hatar verkligen matte på måndagar! kan inget av de vi ska ha prov på typ och känner på mig att de inte kommer gå så bra. men ska försöka få lite matte gjort idag, sen ska jag försöka fota lite men har helt ärligt ingen fantasi om vad jag kan fota..

put my face in a book

fast i boken, fast i handlingen, fast för alltid!
blädrar sida för sida, kapitel för kapitel, timme efter timme läser jag den, the hungergames. vill inte sluta läsa, känner mig hemma i boken. där kan ja va mig själv. tro och hoppas!

You're a good soldier

har kommit hem från fotbollsmatch i hörnsjö. spelade på grusplan och hade inte vår riktiga målvakt med oss (för just nu ligger hon och solar i italien) men matilda och moa ställde upp och höll nollan, dom var riktigt bra i mål! vi spleade bra och fick in två mål så de blev seger!
Jag fick spela back och där känner jag mig mycket mer hemma än när jag spelar yttermittfältare! så nu hoppas jag att jag får fortsätta va back.
bild från i sommras på hjalle med kämparglöd!

You paint me a blue sky

vaknar upp av att solen tränger igenom mina ögonlock. hela rummet är fullt at ljus och när jag ser ut genom fönstrer bländas jag av solen. grabbar tag i kameran innan jag springer ut och fångas av solen och värmen. blommorna blommar, de blöta från igår är borta och kameran är frame på en gång och har hittat något att fotografera!

a love to cross oceans for


ikväll såg jag film med ida, blev att vi såg letters to juliet igen tror de va 3 eller 4 gången. om ni inte har sätt den så rekomenderar jag den!

Under nästan hela filmen tänkte jag då dig, tänker nästan alltid på dig, vad som än kommer upp i mina tankar kommer de alltid till dig! hela mitt hjärta tänker på dig, fantiserar och drömmer om dig och hoppas att drömmarna nångång ska slå in!! som de sänger i filmen"i´m madly,deeply, truly, passionately in love with you" det går aldrig en dag utan att jag inte tänker på dig, ler när jag tänker på dig och hoppas att de nångång ska bli mer än vänner!

när fredag är slut och du ska gå ut


snart väntas paktiskt prov i HK:n ska bakas bagett och muffins och de ska göras helt själv.
sitter just nu och har hål, finns ingen som man kan prata med och va med är ensam, kommer va helt ensam hela dagen idag känns de som. men efter skolan är de helg och ida ska firas, längtar tills dess då man äntligen får andas ut och slippa skolan!


Ingen vandlig dag

idas födelse dag idag! ska fira henne efter skolan idag, har en perfekt present till henne och hoppas hon gillar den! älskar typ att ge bort presenter och se hur den man ger den till reagerar på den. men måste gå nu he det bäst!
Och GRATTIS Ida min underbara!


Every tear, a waterfall.

bild jag tagit idag med kylskåps ord
bara 4 kontroller kvar, du klarar de Klara. men nej nu hugger det till i magen igen, känns som om jag får ett hårt slag i magen men fortsätter springa, vill inte visa mig svag och dålig.
Väl i mål känns det som om jag ska spy..
hoppar över fotbollsträningen ikväll för att få min mage i balans igen. Orineteringen fick räcka för idag. hade ändå haft idrott idag på skolan så kännde mig ändå nöjd!

Somewhere along in the bitterness

självkänslan är låg. Ena halvan av min själ är påväg till italien och lämnar mig kvar på skolan. torsdag idag vilket betyder att det inte är en så jobbig dag. ska få baka bullar idag på elevensval vilket skiner upp min dag. sen måste jag tillbringa lektion efter lektion själv utan min underbara vän. kommer sakna elsa medans hon är borta!!
men det är bäst jag beger mig till skolan nu..
ha det bäst!

Don't ever stop doing the things you do

med maten uppe i halsen begav jag med på fotbollsträning. varje springsteg jag tog kännde jag smaken av spya i munnen. varje gång svalde jag de och började om. inte nog med de så körde vi träningsmatch mot damerna hela träningen. förlorde med ganska mycket men eftersom att inte elsa var där så hade vi några reserver som generöst ställde upp för laget.
bild från i somres

were did i go wrong

pluggade NO in till de sista minuterna innan provet. när provpapperet läggs fram, ser 12 uppgifter med a,b och c börjar jag få panik. hur ska man hinna och jag kommer inte kunna allt de här...
blev tvungen att sitta kvar 15 min och på några uppgifet hade jag hittat på saker som lät troligt.
provet gick nog inte så jätte bra men tror jag får godkännt lr E som det nu är.
Idag på idrotten fick vi pröva på brottning. det var två från uik brottning som kom och de var jur kul som hellst. haha ägde ju ut elsa.. men fick däremot en smäll på axeln och nu gör det ont när jag rör den..

Some sort of love

träningen idag var kul. orienteringen flöt på bra idag och man skulle springa två och två så jag sprang med freja.
Träffade även vega och tove som jag inte träffat på länge så jag hade roligt ikväll.
Men när jag sedan sätter mig i bilen och måste plugga NO till provet imorgon så sjönk humöret ned till botten. Fattar typ inget av de och allt är bara en stor röra i mitt huvud. Att läsa i NO-boken måste va det tråkigaste som finns..somnar alltid när jag läser i den och sedan när jag vaknar kommer jag inte ihåg nånting av de jag läste.
bjuder på denna charmiga bild från skellefteå!

äre glassigt!!

åkte till stan med den tidigare bussen idag med elsa för att hinna gå lite på stan innan jag skulle på träning. blev att jag köpte de blå jeansshotsen jag tidigare pratade om sen köpte jag en vit fin tröjja på gina sen bara för att det var så fint väder, solen sken och de var varmt så köpte vi var sin mjukglass, mmmmm så goda de va!

I love you bro

för trött för att årka stiga upp ur sängen tvingade jag mig ändå för att gå till skolan. ögonlocken var tungan när jag begav mig till skolan och kännde mest bara för att ta mig hem och somna.
Men gjorde SO-provet idag som jag hoppas ha gick bra! det var inte så jätte svårt så.
fdsfsdffdsfsakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sen halv ett hade vi teater "I love you bro" jag tyckte faktiskt den var bra. Det handlade om en kille som hette Johnny. han var en kille i 14-års ålder som hade det jobbigt hemma. Han brukade va inne på en chatt för att skärma av de jobbiga.
Sen en dag när han är inne på chatten så loggar Markymark in som är fotbollsstjärna och då ändrars Johnnys liv helt! Markymark tror att johnny är en tjej och han börjar flirta med Johnny och Johnny börjar spela med. Tillslut börjar han få känslor för Markymark och tvingas till ett alltmer avanceart spel för att upprätthålla lögnen och sin dröm och kärlek. Det håller på i månader ända tills hans egna liv stå på spel.
Det var lite sorlig teater men den var spännande!
bild från teaternaTufft, tekniskt, utförande

10-mila var underbart! hade jätte kul där nere!
Det är så speciellt att se på herrarnas staffet som pågår hela natten så jag och jenny var vakna tills 12 då vi bestämde att vi skulle gåoch vila och sen vid 2 gå upp igen och långa natten sträckan men vi råkade glömma sätta på alarm så då istället gicki jag upp 5 på morgonen för att se resten.  umeå OKs lag blev tyvärr ej godkännt så de var synd men för IFK umåes lag gick de bra de kom 47 av drygt 300.
I ungdomslaget där vars jag var med gick det väll ganska br, vi kom 125 av ca 300 lag. Jag körde 3 sträckan, jag är väll inte helt nöjd med min orientering men ändå ganska för det var min första riktiga tävling.
Vädret var med oss hela tiden. hade soligt och varmt förutom lite på lördagen för då blåste det ganska mycket och det blev en kort rengskur.
Men som hel het så kommer jag minnas mitt första 10mila och jag hadedet jätte roligt!:)
vinnarna i ungdomsstafetten
vinnarna i herrstafetten
vinnarna i damstafetten

vi ses vi hörs i dina drömmar

nu väntas 12 timmar i bussen mot 10-mila. kommer antagligen inte ha något internett där o inte gudsänglar är med mig så kommer inte kunna blogga förens på måndag. å söndag kommer jag hem efter 00.00 tror jag och då kommer jag bara vilja sova. Men hoppas ni får en underbar helg!
Vi höres!

10-mila

har nu packat klart de mesta, har bara kvar lite småsaker.
Längtar tills imorgon då vi äntligen får åka iväg! Om ni inte vet så är det på 10-mila jag ska som i år är i Linköping.  Hoppas vädret kommer bli bra och att det kommer gå bra för lagen som vi har och att ingen skadar sig. Själv så ska jag springa i ett ungdomslag, med mig i laget är det Jenny, Anton och Hendrik. Det kommer bli riktigt roligt där nere och eftersom att jag aldig varit på 10-mila förut så blir det spännande.
gammal bild från när jag orienterar

be happy, be strong


Lift your open hand

efter skola cykla jag och elsa hem till henne för plugg och bakning. Blev att vi bakade bullar men de blev inte så bra, degen ville inte jäsa nånting så den blev en kompakt deg. men plugget gick bra, vi han gå igenom alla frågor muntilgt och läsa lite.

don't leave me


it's hard to see you with someone else


till er alla som sväljer ner den här hjärtmedicinen

plugga plugga plugga träning plugga plugga sova. så kommer min kväll se ut. Så grymt orolig för alla prov som kommer gå dålig och allt som ska vara klart och inlämnat snart. Känns som om det jag läser bara årker in genom ena örat ut ut genom de andra. Inget fasnar i skallen, lovar att jag inte har plats för mer fakta och att den är överbelasdad
Men måste plugga nu, har Svenska prov imorgon!

avkopling

bild från igår på moa
for ut och sprang med moa idag igen. vi körde några intervaller. det var riktigt skönt att få komma ut och röra sig efter att ha suttit och pluggat hela dagen.
Men nu ska jag gå och lägga mig så natti natti.

blue nails


you must be kidding me

Sitter med so boken i knäet och försöker lära mig om ortodoxa kyrkor och katolska. Är orolig för att prov som kommer komma nu den här veckan och nästa. På torsdag har vi Svenska prov om satser och sånt sen på fredag har vi So-prov men eftersom att jag är borta då så blir det flyttat till nästa vecka till måndag eller tisdag och den veckan så har jag NO-prov på onsdag och på torsdag så vi nog troligvis ha matte prov om inte det blir flyttat. Så jag kommer kanske inte ha tid att blogga så mycket i veckan och nästa för jag kommer tillbringa dagarna framför skoljobb

valborg

sista elden av brasan

laddade upp med tacos,singstar och marängswich hos Ida. när vi sedan kvart i åtta begav oss till skogstorpet för att se på majbrasan. Vi såg inte så mycket av brasan utan istället gick vi och spleade fotbol med några främlingar. Vi körde inte så seriöst och hade det roligt. Men när de sedan var tvugna att gå hem stanna vi kvar vid brasan tills brandbilen kom och släckte.
sen har jag resten av kvällen blivit sittanes vid datorn och redigerat bilder och lite annat. men nu ska jag bege mig till min varma säng och sova. Godnatt folket

Jag glömmer aldrig bort mina polare


The fun is left

bion igår var så grym! vill se den igen och längtar verkligen tills andra kommer ut. världens härligaste gäng var jag med och så hade det roligt.
sen fortsatte kvällen hos elsa med två andra filmer. Horton(hehe typ världens roligaste film) och någon annan film. men kan ju säga att jag hade ett sånt härlig sällskap under Horton. Elsa somande efter typ 30 min och moa somnade också och snarkade. så där satt jag på golvet och skrattade åt filmen och hade hur kul som hellst medans de sov.