Dag 9 – Ett kort på min familj

Hade ingen ny bild på min familj så det blev en bild från när Pontus tog studenten och det var för drygt 2 år sen.
 
Från vänster: Mickael (pappa) Yngvesson, Magnus (älsta brodern) Yngvesson, Pontus(yngre brodern), Helena(mamma) Königsson, Klara(jag) Yngvesson.
 
Älskar verkligen min familj. Den är så sjukt skön. Även fast Pontus och Magnus har flyttat hemmifrån så är vi en underbar familj.
 
Lite snabb fakta om min familj:
  • Pappa och mamma har varit tillsammans ända sen det var småbarn och bara gick i låg och mellanstadiet. Det har så klar gjort slut under åren men har ändå fattat tillslut att de var skapta för varandra.
  • Jag skulle egentligen haft en till bror men han dog efter han blivit född, de han inte ens ge han ett namn utan de kallade han bara skrutten.
  • Sen har hela vår familj alltid gillat att orientera och vi har varit på många orienteringstävlingar tillsammans och har spenderat många natter i vår husvagn på O-ringen.
  • Hela familjen är äkta tävlingsmännsikor, vi ger inte upp utan kämpar ända till slutet. Vi stöttar varandra och kämpar med varandra genom allt.
  • Mamma och pappa älskar att hålla på i vår trädgård så vi har fullt med olika grejjor överallt. Förr hade vi en lite fotbollsplan på gården men nu har vi inte plats med det längre.
Det var lita snabb fakta om min familj, finns mycket mer att säga om oss. Men kan ju säga att vi är världens bästa familj!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback