Gothia del 1

gothia var ju helt underbart! Har aldrig haft så kul. Vi tog oss till A-slutspel till 32-delsfinal så vi är nöjda. Vet inte vad jag ska säga så lägger ut lite blandande bilder- en bild förklarar mer än tusen ord

äntligen hemma

igår kom jag äntligen hem efter 4 timmars tåg och 9 timmars bilresa. kändes skön att få krypa ned i sin egen säng, i sitt eget rum i sitt eget hus.
Veckorna har varit fantastiska borta men att få komma hem oc så undervart!


Dag 22 – Något jag är beroende av

Något jag är beroende av är träning, om jag inte tränat på mins en vecka får jag ångest och dåligt samvete för att jag inte tränat och är helt virrig i skallen. Och utan träning så är jag bara hemma och har tråkigt och slösat bort timmar eftre timmar. Så träning behöver jag!
Sen behöver jag mina vänner för att överleva. Om jag inte är emd någon på jätte länge och bara är hemma får jag tingest. Behöver kunna släppa låssmed dom. Skratta tills man kissar på sig, se på film och bara va med varandra.
Är ändå inte jätte beroende av dator och TV. haha det har jag märk nu när jag har varit borta i snart 3 veckor från datorn så klara mig fin fint utan att va uppkopplad.
bild från saxnäs i vintras
 

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan

bild tagen av Elsa när vi var på våran prao på en grisfarm. Var en underbar tid hade gärna varit kvar där bland alla som grisar dagarna långa.

Dag 20 – Min favorit film

Har väll ingen favorit men jag har några favoriter.
Pirates of the caribean 1-3, 4 var sådär inte lika bra som de andra
21 jump street
är väll de bästa komedifilmerna
sen är det bästa romantiska filmerna
dear john
the nootebook
the vow
faktiskt är de flesta kärlekshistotier bra och känsloframkallande
sen så tycker jag att The hunger games också är riktigt bra
har många bra filmer men om jag msåte välja väljer jag nog någon av det filmerna jag räknat upp nu.
 
 

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast

Det här inlägget är ju tidsinställt och nu när jag skriver det här så det senaste jag köpte var ett pas svarta shorts med döskallar, svarta fotbollsstrumpor och intersport toffler.
Men Jag antar att jag har köpt nått på Gothia och oringen.

Dag 18 – Mina favorit skor

det är mina höga vinröda converse. Vet att jag är som alla andra att ha converse och så men det är riktigt snygga skor och väldigt sköna.
Sen så tycker jag väll om mina orienterings skor...haha

för omväxlingens skull

Känner att jag kanske borde skriva/visa nått annat än bara dag för dag listan. Så tänkte visa vilka bloggar jag förjer och får insperation av:
http://lillfjompan.blogspot.se/
http://naemirosander.blogg.se/
http://shal.blogg.se/
http://fotogeniquee.blogg.se/
http://alvafotar.blogg.se/
http://rebeckasfoto.blogg.se/
http://lookbook.nu/
http://photoblogbypetra.blogg.se/
 
riktigt bra bloggare som är så mycket bättre än mig på både att fota och skriva.
 
 

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Jag skulle vilja byta med nån kändis som är populär över hela världen och när nån ser än att alla vill komma fram till en. Sen så skulle jag vilja pröva va kille för en dag också för att bara pröva hur det är att va det. Det första jag skulle göra om jag blev en populär kändis kille så skulle jag pröva kissa...
skulle inte va helt fel att bli någon av de här killarna. Populära,snygga,kändisar,med i bra filmer.
 

Dag 16 – Favorit motto

Hakuna matata såklart! Någ för att jag har bekymmer men det är nått jag alltid har i min tanke
 

Dag 15 – Mina sporter

Har gått några olika sprter egnom livet men det jag har fortsatt med och tyckt varit kul är såklart Orientering, Fotboll och Skidor. 
Orientreingen är den bästa sport som finns!! Finns inget bättre än det!
fotboll är också kul,men inte lika roligt som orientering men man har fått många härliga stunder med laget
sen Gothia var ju helt underbart!
skidor är också kul. Någ för att jag inte är så bra på det och inte tävlit nått i år så är det ändå roligt. Har ett fantastiskt härlig träningsgrupp i IFK Umeå
 

kiss me

saknar att inte ha någon vid min sita när jag vaknar upp
saknar att inte ha någon att dela känslor mer
saknar värmen från nåns kropp
mina läppar saknar dina
mina ögon saknar att kolla in i dina
mitt skratt saknar ditt 
saknar dig
 
 

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

Nu när jag kollade eftre bilde så hittade jag inte så mycket bilder bara på mig och där vars jag inte gjorde grimacher. Men hittade en bild från när jag linnea,hjalle och elsa var uta och fotade en dag i slutat av sommarlovet.
Jag har väll egentligen inte förändrats så mycket. Blivit längre, växte typ 7 cm förra året fått längre hår och börja ha mittbena är det ända som är skillnaden typ.

Dag 13 – Mitt drömbröllop

För det första så vill jag ha den perfekta killen som jag har peskrivit förut.
Mitt drömbröllop skulle jag hälst vilja ha utomlands på en stran där vars det är varmt och man hör fåglar sjunga,känner doften av utomlands och känner havet blåst svepa över en. Sen ska man se solnedgången gå ned vid horisonten.
Gästerna ska bara vara min familj,närmasta släckten och mina närmsta vänner. Vill inte ha så många gäster max 60 gäster.
Maten ska va unik och det ska va det godaste nån någonsin smakt. Och får inte glömma brölopstårtan, det ska va en stor tårta med flera våningar.
Och får inte glöma klänningen. Vill ändå inte har för fluffig och för stor. Men den ska va den vackraste klänning jag någonsin sätt iallafall. Den ska inte va för glamorös utan ganska diskret men ändå så att man är finast av alla som är där. 
Sen så ska vi ha dans och sång på stranden och ha det jätte romantiskt. Skicka upp ballonger ha lycktor, och skjuta iväg fyverkerier.
Det ska va ett minne som man längtar tillbaks till och där man får jätte många härliga minnen som stannar i hjärtat
ha det ungefär så här vid stranden
typ en sån här klänning, ganska enkel men vacker
nån tårta som den här skulle ju inte va helt fel
och sen ha det så har på kvällen
 

Vet att jag bara drömmer nu om det här och att jag aldrig komemr få ett sånt här fin bröllop men man kan ju alltid drömma!
 
 
 
 
 

Some day I will be strong enough to lift both of us

du är fri
du har dina egna vingar
din egen vilja
ingen stoppr dig så lev i frihet
lev där du känner dig lyckligast

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på

En bild från när vi var i Le lavandou som ligger i Frankrike mot Medelhavet. Vi var där 2006 så det var ett tag sen vi var där. Det var ett jätte fin ställe att resa till. Det fanns mycket att göra, det fanns berg att klättra i, grottor och ruiner av slott och hus att kolla på, kunnde bara va på stranden och snorkla och sola, kolla in på stora trädgårdar och gå runt i staden. Ett jätte bra ställa att åka till tycket jag!

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Att börja skolan igen och börja 9:an. Kan inte fatta att det är sista året och att det är nu allt kommer bli seriöst med Nationella prov och att få bra betyg för att komma in på gymnasium.
Är orolig att jag inte kommer få godkännt i svenskan och engelskan för det är mina värsta ämnen. Har alltid haft svårt med språk så..
 

Dag 10 – Det här får mig att må bra

Det är mycket som får mig att må bra men på olika sätt.
Att va med mina vänner får mig att må bra och jag blir glad när jag är med dem.
Sen komedi filmer får mig också att må bra, jag glömmer alla mina problem och bara njuter av filmen och har en bra stund.
När jag är ute och orienterar eller springer så tänker man på andra saker än när man inte tränar. Tankarna bli på nått sett renare när man motionerar. Och om tex orienteringen går bra så blir man mycket gladare än vad man var innan och man har löst problemet.
Eller när jag umgås med släckten och inte behöver tänka på nått annat än att va med dem mår jag också bra av.
Det är mycket i livet som får mig att må bra men de bästa är när jag pratar med dig.
bild från förra sommaren

Dag 9 – Ett kort på min familj

Hade ingen ny bild på min familj så det blev en bild från när Pontus tog studenten och det var för drygt 2 år sen.
 
Från vänster: Mickael (pappa) Yngvesson, Magnus (älsta brodern) Yngvesson, Pontus(yngre brodern), Helena(mamma) Königsson, Klara(jag) Yngvesson.
 
Älskar verkligen min familj. Den är så sjukt skön. Även fast Pontus och Magnus har flyttat hemmifrån så är vi en underbar familj.
 
Lite snabb fakta om min familj:
  • Pappa och mamma har varit tillsammans ända sen det var småbarn och bara gick i låg och mellanstadiet. Det har så klar gjort slut under åren men har ändå fattat tillslut att de var skapta för varandra.
  • Jag skulle egentligen haft en till bror men han dog efter han blivit född, de han inte ens ge han ett namn utan de kallade han bara skrutten.
  • Sen har hela vår familj alltid gillat att orientera och vi har varit på många orienteringstävlingar tillsammans och har spenderat många natter i vår husvagn på O-ringen.
  • Hela familjen är äkta tävlingsmännsikor, vi ger inte upp utan kämpar ända till slutet. Vi stöttar varandra och kämpar med varandra genom allt.
  • Mamma och pappa älskar att hålla på i vår trädgård så vi har fullt med olika grejjor överallt. Förr hade vi en lite fotbollsplan på gården men nu har vi inte plats med det längre.
Det var lita snabb fakta om min familj, finns mycket mer att säga om oss. Men kan ju säga att vi är världens bästa familj!
 

Du gör min dag

Fick det här av min kusin för ett tag sen. Blev man inte lite rörd, hur gulligt som helst.
Det är sånt där som gör ens dag.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Har typ ingen dålig vana men det skulle kunna va att jag kan kolla Facebook om och om igen även fast jag redan läst allt. Kan typ gå in på nån random persons profil och kolla medans jag egentligen borde göra nått mer vettigt än att bara sitta vid datorn framför Facebook i flera timmar.
En annan, inte dålig vana, men en onödig vana är att jag alltid måste se en film eller en serie innan jag går och lägger mig. det spelar ingen roll vad klockan är men jag ser alltid en film. Gör det inte lika ofta när det är skola men på lov och helger gör jag det.
bild från min konfrimation

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Om jag fick 1 miljon så skulle jag gå till flygplatsen och ta en sista minuten resa med mina vänner och bara resa nånstans. Åka runt bland länder och upptäcka världen utan att behöva tänka på vad de kostar och bara leva och köpa inpuls saker.
Sen när jag varit och rest ganska länger så skulle jag köpa mig  en egen griskulting. Och om jag skulle va i ett förhållande så skulle jag köpa han nånting dyrt och som han kommer bli glad över.
Och eftre det så hoppas jag att jag har kvar pengar för då skulle jag skänka det till rädda barnen eller nått sånt där och skulle nog bli fadder till nått barn.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Jag tror jag faller för ganska olika typer av killar. Första intrycket är nog utseendet, kollar på ansiktet, kläderna och om den ser vältränad ut.
Sen så tycker jag att killen inte ska va så blyg och att den ser yttråkad ut när man pratar med han. Han ska kunna va avslappnad, skämta, skratta och va glad. Sen när man lär känna ha så är det insidan som räknas. Sen är det han som får mig att le och skratta och bli lycklig.
Han ska kunna säga till sina kompias att det är mig han ska va med utan att skämmas. Vi ska kunna säga älskling och hjärtat till varandra utan att nån av oss tycker det är konstigt. Han ska kunna kolla in i mina ögon och säga att han älskar mig utan att kolla bort.
Vi ska va som bästa vänner och dela allt vi tänker och tycker. Han ska tycka om och mysa och vi ska bara kunna sitta i timmar och prata. Han ska alltid finnas för mig och bry sig om mig!
bild från weheartit

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Nånting jag vill ha mer än nåt annat är väll antingen en kille som jag blir lycklig av, en som kan krama mig och pussa mig framför sina vänner och säga att han älskar mig, han ska va rolig och vi ska skratta tillsammans, han ska va perfekt!
Eller att jag skulle få en egen griskulting som är världens gulligaste, om jag skulle haft en gris så skulle jag skämma bort den. Jag skulle gå ut med den som alla gör med sina hundar, jag skulle leka med den heeeeela tiden och aldrig låta den av ensam.
Sen skulle det inte va helt fel att kunna allt man lär sig i skolan och inte behöva plugga dagarna långa utan att man kan va mer dem kompisar och ha kul med de och inte behöva tänka på skolan när man är hemma och bara kunna släppa taget
 

NU KÖR VI

pirr i magen, spring i benen, vild, galen, lycklig,taggad, glad, nervös
Snart hoppar vi på tåget och beger oss till vår dröm i fotbollen
Nu kör vi gärnet där nere flickor och vinner hela skiten!!
Så taggad för det här

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Har många drömmar i mitt liv allt ifrån att bli gift till att få en gris. Men just nu vill jag bara att det ska gå bra i skolan så jag kan komma in på nått gymnasium jag vill gå. Sen skulle det inte va fel att hitta en kille som stöttar en och hjälper än genom allt svårt och som är sig själv och rolig.
När jag blir äldre så vill jag resa utomlands med mina kompisar och leva livet och inte börja tänka på nått annat utan att bara ha kul. Sen efter att jag har rest runt så vill jag skaffa mig en man som kysser mig när jag kommer hem, få två barn som springer runt och leker, på i ett hus inte i en lägenhet, ha några grisar inte allt för många, ha ett bra jobb som jag tycker om och trivs i och som jag går till med ett leende.
Sen så vill jag inte dö av någon sjukdom eller nån olycka utan jag vill leva tills jag inte kan gå och dör av åldern(vill hellst bli typ 100år) tillsamans med min kärlek.
 

nedräkning

Ida och henne föräldrar kom över hit en sväng. Fikade upp de sista från kalaset och pratade lite om Gothia.
Jag och Ida började se 21 jump street men han inte se klart den, anrda gången jag ser den men skämten är bara roligare nu!
Ska göra en "tidig" kväll ikväll för att imorgon går tåget 22.00 från umeå hoppas vi men man vet ju aldrig med SJ. Vi kommer komma fram vid 11 på lördag så antar att det inte kommer bli så mycket sömn på tåget.
Det närmar sig nu. Tänk att om 24 timmar sitter vi på tåget till Gothia helt sjukt!!
Sista natten hemma på typ 3 veckor. Kommer sakna min säng..och kommer bli ganska off från omvärlden nu när man inte har en mobil där vars man kan surfa så kommer va väldigt ouppdaterad när jag kommer hem.
helt random bild, viste inte vad jag skulel ta för bild
 

stay cool

Ska in till stan och köpa de sista inför Gothia och så ska jag ficka mitt bankort som blev spärrat.
Ska även äta middag hos Pontus och sen iväg på orienteing så kommer va borta hela dagen. Hade tänkt att hinna fota lite idag men det hinns nog inte med.

bild från fjäderägg


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Sommaren helt klart!
Man har ett långt och härligt sommarlov där man kan göra vad man vill, va ute länge på kvällarna utan att börja frysa.
På sommaren är det mycket vackrare än på vintern, det är varmare och solen lyser. Man bilr brunare och får slingor i håret av solen.
På sommaren orienterar man och spelar fotboll. Man badar och solar dagarna långa. Man åker ut till stugan och bara är där och tar det lugnt.
När jag tänker på sommaren tänker jag stora blomsterängar med blommor i alla färger. Barn som springer runt och leker och skrattar. Jag tänker på glädje.
Att fotografera på sommaren är så mycket roligare än på de andra årstiderna. det blir mer liv och glädje i de bilderna
Vet inte mer vad jag ska säga men sommaren är bara bäst helt enkelt. fast en sak är deåligt och det är alla myggen som suger blod av en...
men annars är sommaren överlägsen bäst!
 
 
 

here we are again

dagen har varit ganska lugn och har inte gjort så mycket speciellt. Har plockat fram de jag ska ha med mig till gothia sen har jag bara tagit det lugnt och sett några avsnitt av how i met your mother.
Där vid halv 4 tiden så skulle vi till några som vi känner för de hade ett hus med massa gamla grejor som det skulle ge bort så vi fick komma dit och ta allt vi ville. 
Blev att jag drog hem lite saker som är bra att ha när man flyttar hemifrån och lite kläder.
lite glas och porslin
en vit kavaj 

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu

Det är många som jag vill träffa just nu. Skulle gärna vilja träffa de som är med i how i met your mother eller typ Johnny depp. Men en person som betyder mycket för mig och som var välldigt länge sen jag träffade sist är Clara Forsman. Sen är det många mer men just nu skulle jag hellst vilja träffa henne. Har så sjukt många minnen med hon och när jag är med henne så behöver jag inte låsas va nån jag inte är utan kan va mig själv!
how i met your mother
clara
 
 
 

2 dagra 6½ timmar kvar

Idag så ska jag börja ta fram saker inför Gothia. Är så sjukt taggad nu!! Vill bara åka dit nu på en gång.
Och vi har ju fått så tur att på invigningen så kommer vi få sitta nere på planen(inte på läcktarn) framför scenen och komemr då få va med i showen. Sen vår första match är mot Inter på Heden så vi har fått väldigt tur.
Gothia kommer bli så najs! Att spela fotboll, gå på Liseberg tills man lässnar på det, invigningen, Discot och bara va med laget
Vill att det ska bli Gothia nu!
gammal bild på laget

But we still stand tall with our shoulders up

eftre orienteringen där jag blev dyngsur över helakroppen så blev det en snabb varm dusch sen hoppade jag på min blöta cykel och trampade iväg till Ida för att där va med Ida och Agnes och se 21 jump street. Det är den bästa  komedi film jag sett!! så jag tipsar er alla skarkt att se den.
Men tillbaka till Ida och Agnes, vi skulle se den och jag hade laggt över den på en skiva men såklart så hade det blivit nått hel så det funkade inte så vi kunnde inte se den..men bestämde att vi skulle se den någon anna gång och att vi istället skulle se how i met your mother ikväll.
ni måste se den om ni inte redan sett den

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig

 
1. Älskar orientering
2. Kan se filmer om och om igen utan att bli läss på dom
3.Jag har aldrig rökt,snusat eller druckit
4.Jag saknar att man aldrig får brev
5. På vintern när jag ska gå hem och det är mörkt tror jag alltid att den mördare ska komma och mörda mig
6.Har ingen aning om vilket gymnasium jag vill gå
7.Om jag lyssnar på musik när jag är ute får jag allt till att bli en musikvideo
8. Vill testa va kille för en dag
9. Älskar att fotografera
10.Älskar min familj sjukt mycket

When the tides get too high

idag så ska jag va med Ida och Agnes. Linnea skulle också egentligen varit med men hon kunde inte tyvärr. Finns kanske inte så mycekt roligt att göra i detta väder men vi kommer hitta på nått att göra.
Jag och Agnes hade tänkt att fara ut och springa idag men eftersom att det regnade mycket när vi skulle ut så årkade vi inte och jag har ändå orientering ikväll så får ändå lite motion.
mobil bild från östersund på Ida och Agnes
 

Dag för dag lista

Eftersom att jag (och laget) sak ta tåg ner till gothia om bara tre dagar och kommer va borta i ca 2 ½ vecka så funderar jag på att göra en lista som många andra också gör för att hålla min blogg uppdaterad. För eftre gothia så åker jag iväg till Oringen direkt eftre, så jag kommer inte hinna hem och efter Oringen så är det ett USM läger i Småland så kommer va borta länge.
 

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Ett kort på min familj
Dag 10 – Det här får mig att må bra
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 –  Mina sporter.
Dag 16 – Favorit motto
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Mina favorit skor
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Något jag är beroende av
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.
Dag 26 – Favoritplagg
Dag 27 – En bild som gör dig glad
Dag 28 – Ett sommar minne
Dag 29 – En bild på mig och min bästa vän
Dag 30 – Något jag ångrar
 


 


underbart

blev en tur in till stan idag igen. hade ingen måste att köpa nått men hittade ett par svarta shorts på rea så slog till. blev sen att äta middag med hjalle och agnes på tre kronor. proppade i oss pizza och sen begav oss till bowlinghallen för att ha lagkväll med laget.
efter bowlingen blev det av till klubbstugan med fika och prat.
sen på väg hem när jag ida agnes och linnea gick så stannade vi av på skolan och satt där och pratade om allt mellan himmel och jord till vi knappt kunnde hålla oss utan att kissa på oss.
hade trevligt idag på stan och sen ikväll!!
bild från weheartit
hade inte med mig kameran så har inga bilder

tävling från en blogg

Var inne på http://annicaomarcelo.blogg.se och såg att de hade en tävling om att man kunnde vinna ett par MAD LADY shorts och jag är i ett stort behov av nya shorts så tänkte att jag iallafall kunnde försöka. och då för att ha störra chans skulle man visa det på bloggen så bäst att jag gör det, vill så gärna ha ett par shorts!
  

TÄVLING: Tävla om ett par superheta MAD LADY shorts!

Nu har du chansen att vinna ett par valfria MAD LADY shorts! Det enda du behöver göra är att:
 
1. GILLA Mad Lady på Facebook
2. Gå in på deras HEMSIDA och välj ut dina favoritshorts!
3. Lämna en kommentar nedan med dina favoriter samt mailadress!
4. För större chans att vinna, sprid detta inlägg på din blogg!
 
Good Luck!
Tävlingen avslutas den 13 juli.

leave the world behind you

 
tar en lugn dag idag efter en lång och fullspäckad dag igår. blir väll att städa huste från igår och sen ska jag ta mig ut på en springtur och pumpa intervaller och ikväll ska jag bara se på TV och ta förväl av Magnus som far hem nu ikväll.

fest bilder

jag och pontus blåste upp en 8m ballong, men eftresom att inte solen lyste så mycket så blev den aldrig varm nog för att flyga iväg helt
alla olika maträttre vi hade på buffen
allt fika vi hade på buffen
ca halv 3 och festen var i full gång med dans och musik dunkande i högtalarna

då är det dags igen

bild från farmors kalas
har haft fullt upp idag ända från i morse till nu sent ikväll. ca 80 gäster har kommit och gott. tallrikar med mat har blivit uppätna en eftre en, bara lite mat kvar som blir räster till imorgon
bilder från kalaset får ni imorgon än är inte festen slut.
 
 

lev livet

dagarna går fort,veckorna tickar fram,
glömmer bort tiden,blir aldrig mörkt,
solen skiner ner på oss, varmen sprider sig igenom världen.
Nu är et riktig sommar!!
 

bilder från fjäderägg-del 2


The heart is a bloom

hela eftermiddagen igår spenderades i sängen med film och sovstunder. men nu eftre att ha sovit i 12 timmar så känner jag mig mycket bättre och har ingen feber.
idag bjuder dagen på soligt och väldigt varmt väder så efter lunch om jag årkar så ska jag fara och bada nånstans troligtvis i ån vid moa. vi ska någ åka gummibåt i ån idag eftersom att det är så varmt.
bild från förra sommaren
 

stan

i en kokhet buss tog vi oss till stan. kännde att jag redan då hade lite ont i huvudet men trodde att det skulle gå över. sen eftre att vi gått på några affärer känner jag hur benen blir som spagettia och att pannan är ganska varm förståd då att jag började få feber men fortsatte ändå att gå på stan och det var tur för annars hade jag inte hittat två klänningar och en tröja på rea och ett linne. köpte även ett bra falska rayban glasögon och eftresom att det var fint väder så slank en mjukglass ner i min mage.
glömmde dessvärre min kod till bankkortet så det blev spärrat så jag kunnde inte använa de pengarna men det var nog bra för då har jag kvar de pengarna till gothia
tröjja på H&M för 30 kr

klänning på H&M för 75 kr
klänning på H&M för 50 kr
linne på bikbok för 149 kr
falska rayban på gina för 59 kr

bilder från fjäderägg-del 1


mot stan

bild från stugan
idag så ska jag, ida och moa bege oss till stan och inhandla lite nya sommar kläder, ska bla köpa lite ny frächa kläder till göteborg.

där himlen möter havet

en segeltur på en timma och sen käns det som om man kommit utomlands. första tanken när vi kommit iland var "är vi på saltkråkan
det var jätte fin på fjäderägg, blåsigt var det men ändå varmt, man såg havet vars man än kollade och bakom huset var det en gamal fyr.
har haft jätte trevligt där och pappa verkar väldigt nöjd med sin födelsedag.
vi hann göra ganska mycket där och på kvällen var man riktigt trött i benen eftre att ha gått runt på ön, blev säkert en mil totalt.
många minnen kommer jag ha eftre detta äventyr alltifrån sälar till solnedgången till familjen
 
 

Pappas dag idag!

snart så ska vi hoppa in i bilen och bege oss till färjan som ska ta oss till fjäderägg. Där ska vi fira min underbara,fantastiska,bästa,snällaste,roligaste pappa som idag fyller hela 50 år. I matväskan har vi med oss 3 rätters middag som vi ska tilllaga där ute. 
Hinner inte skriva något mer nu men det kommer bli mer frånvaro från bloggen
Morsning korsning ha det så bra mina små vänner!
ett fyrfaldigt leve för världen bästa pappa hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!
har bara en ska att säga till dig pappa, du är dyrbar du är fantastisk!
Älskar dig!
 

måndag 2 juli

har inte årkat blogga nått idag. har inget speciellt att säga har inga bilder att lägga ut och årken för att ta mig tid till att skriva nått inlägg har inte funnits med mig idag.
har tänkt att fota nått men vet aldrig vad jag ska fota men eftersom att jag ska ut på fjäderägg imorgon så tar jag med kameran och har tänkt att fota där och få några fina bilder.
en bild från en strand jag stötte på för ett tag se
 

forever young

två härliga dagar spenderat i stugan. nog för att solen bara var framme idag lita då och då så badade jag och min kusin eller vi rättare sagt bara doppade oss i 5 sec och sen var vi uppe igen. har fått en bibini rand av den korta stund vi solade innan det blev för kallt och sen har jag fiskat och varit uta med kanoten och varit på upptäcktsfärd.