Höst i stugan

 
Helgen i stugan har varit mysig. Haft tur med vädret och imorse så bjöds det även på klarblå himmel och sol. Imorgon är det skola igen.. men hoppas veckan går snabbt!
 
 
 
 

The tan may fade,but the memories will last a life time

 
Skönt med fredag och helg igen! Kommer åka till stugan och ha det mysigt vilket känns skönt! Bara få ta det lugnt och så!
Trevlig helg allihopa!

I can´t live a lie,running for my life, I will always want you

 
Torsdag igen, första provet på gymnasiet är nu gjort. Var matte prov och får hoppas att det gick bra. Annars idag har vi sett teater och snackat religion på skolan.
Börjar bli mycket plugg nu så bloggandet hamnar i andrahand. Ska dessuton försöka hinna ut och fota lite nån gång också men är så sjukt kallt ute så gör det när man inte fryser fingrarana av sig.
 
 

Autumn feelings

 
Nu börjar det verkligen av höst! Temperaturen har sjunkit och löven skiftar färg. Bilderna ovan är från förra hösten från när jag var på prao hos VK och VF fotograf.
 
 

Fight for yours and don't let go of it

 
bilder från i sommras på Moa
 

I wanna begin but I don't know how

 
 
 
 

Mot USM,mot Skåne!

Upp klockan 5 idag vilket var en möda. Flyget som ska ta oss till Skåne går 06.50. Sjuk taggad nu på USM! Kommer bli grymt!
 
bilder från förra året. Kom då 10 på långdistansen vilket var kul,kan bli svårslaget men får hoppas att det går lika bra i år!
 

Lost in a world

 
 
 

You´re never alone

 
Bilder på jag och Klara från fotograferingen när jag fyllde år. Lite olika redigerade i photoshop.
 

KlassfotoHär är då min underbara klass jag går i. NA1CD! kommer bli tre bra år tillsammans med dem!

Friday 13th september

outfitsen idag
 
Tiden går så sjukt snabbt, redan fredag igen och har en hel helg framför mig. Veckorna bara rinner förbi. Men det är skönt. Fredag den 13 idag, än har inget hemsk hänt mig. Imorgon blir det att springa salamon trail tour som är i Umeå. Senare på kvällen blir det surströmming så ett tips gå inte förbi vårt hus då.
 

beautiful girl in the forest

 
mer bilder på finaste Klara från helegn fotografering
 

clear your heart

 
mer bilder från när jag va ute och fotade förut.
 
 
 

Cute girl

Bilder på gulliga Agnes som är min tremening 
 

photoshop

 
Fick photoshop igår som en present vilket jag idag har installerat. Dessa tre bilder tog jag på Klara igår som är de tre först jag redigerat i photoshop. Har inte hunnit lära mig allt än men ska göra det!
 

Happy Birthday to meee!

 
Idag fyller jag 16 år!! Dagen har börjat bra med frukost på sängen och presenter! Blev ett intervallpass med mamma och pappa på elljusspåret i den stekande solen!
Sen blev det hem och ducha innan jag skulle va med Klara och fota!
Sen måste jag tacka vädergudarna för det underbara vädret de bjuder på idag!

Tur i spel otur i kärlek?

 

backbend fail

 
När jag fotade i helgas så tänkte jag att det skulle bli fint med en bild där man står i brygga, för det känndes som om det passade in där. Så från att jag tryckte på självutlösarknappen så hade jag 10 sekunder på mig att ta mig till stället jag skulle stå på, ställa mig i brygga och göra så det blev en fin brygga. Och jag hann ju ställa mig och det såg hyffsat bra ut men då... så tappar jag helt balansen och faller ihop!
Men tur i oturen så föll jag åt rätt håll ändå för andra hållet var det bara stenar så där hade jag kunnat slagit mig rejält. Men somm tur va så blev jag nu bara lite blöt, men vattnet var ju inte jätte rent så fick bruna fläckar överallt på kläderna typ. Sen vågade jag inte göra ett till försök att stå i brygga..
 

Pink flower

 
Mer makrobilder från isommras!
 
Har ju som sagt varit på exkusion hela dagen idag. Så har massa växter i huvudet nu som bara snurrar runt. Så därav bilderna.

My illusion my mistake

mer bilder från helgen
 
Måndag och tredje veckan på gymnasiet börjar. Imorgon ska vi till Hamptjärnstugan på ektion hela dagen. Hoppas vädret är med oss. Sen blir det att stanna kvar i stan och vänta på att tränigen ska börja.
 
 

waking up

 
 
två bilder från igår
 
Upp tidigt idag för att åka iväg på orientering. Var DM lång idag och det gick bra men vädret var ju inte lika härligt! Blev iallafall hem sen och göra klart tårtan innan gästerna skulle komma. Hade nämligen kalas för mig och pontus eftresom vi fyller år i veckan. Gott vare kan jag lova, men åt nog aningen för mycket gofika. Kännde bara för att knäppa upp byxorna och låta tårtkoman söva ner mig!
 

I wanna feel the sun

 
 
 
 
 
Tog cykel ut på en fototur idag. När jag sen var påväg hem så cykla jag förbi denna äng och solen låg perfekt så stanna till och fota lite motljubilder. Känns verkligen som det är sommar igen men sen är man ute på kvällen och fingrarna fryser och termomertern visar 8 grader så förstår man.