It´s not my war

 
Idag när jag vaknade kännde jag att jag var sugen på att fota. Så tre svartvita bilder jag från idag mer bilder kommer senare. Märkte när jag redigeade att det blev lite hallowen aktiga.
 
 

Höstlovets början

från vänster: Märta, Freja,Tove,Alva, Vega och Alice
 Tre bilder från vår fantastiska paltfest i hade i Söndag. Blev totoalt 55 paltar vi gjorde så vi kunnde proppa i oss många. Blev 3 för min del. Sen ett klokt ord från Vega: "Målet med paltfest är ju att uppnå paltkoma" vilket jag tror alla gjorde.
Sen efter platfesten så blev det vidare till Mikalea där vi några från klassen skulle ha filmmaraton.Blev bara två filmer vi såg(haha) men gjorde lite annat också. Körde singstar med ABBAlåtarna säger bara vilka sångfåglar vi var! Blev även lite bakning runt midnatt. Sen när killarna for så blev det tjejsnack fram till efter 4 då Elin var tvungen att fara hem.
 
Har haft en helt grym start på detta höstlov och ikväll fortsätter det med Suhikväll med Ida och Moa.
 
 

I took the chance and now I know

 

Var äkta

 
Äntligen höstlov! Efter 10 veckor i gymnasiet så känns det skönt att få ha en vecka ledig. Tiden har gott snabbt, knappt fattat att jag går i gymnasiet typ. Men trivs jättebra iallafall! Nu när jag är ledig tänkt jag mig att jag ska va lite duktigare här och va mer uppdataterande så ni har nått att läsa om. Har inte så mycket planer för veckan. På söndag blir det paltfest med mina godingar, sen på måndag blir det filmkväll och middag med några i klassen och eftre det så har jag inte så mycket planerat
Hoppas alla ni kommer ha ett trevligt lov!!
 

I skuggan av framtiden

 
Mer härliga sommarbilder på fina Moa som glömts borts bland allt.
Börjar sakna sommaren i detta tråkiga grå höstregn!
 
 

It´s always darkest before the storm

tre höstbilder från förrut
Nu är verkligen hösten här! Frost när man vaknar på morgonen, kallt när man går till bussen. Även fast solen är framer så är det kyligt! Men snart bär det av söderut igen. På fredag ska jag bort igen, nu till dalarna på den sista orientreingtävlingen Dala-dubbeln.10:nde året jag och Freja far i rad nu, helt sjukt!
 Men innan dess så ska franska prov göras imorgon och på fredag, engelska uppgift och samhällsuppgift göras klart. På det så ska jag hinna packa också och även kanske hinna med ett träningspass. Så det är därför jag aldrig är duktig här på bloggen.
 
 
 

Where do I fit in?

bild från förra hösten
 
Regnet har droppat ner hela dagen, så har gosat ner mig i myskläder och sitter och gör läxa. Slutade 12 idag så det var sjukt skönt. Blev trots regnet ändå ett rullskidpass men efter det har jag suttit inne, bakat bröd och duchat länge i en varm duch! 
Har svårt att skriva inlägg för vet inte riktigt av jag ska berätta.. händer inte så mycket mest bara skola och tankar som behöver stanna kvar hos mig men ska försöka ta tag i dehär snart nån gång men tackar alla som ändå kollar in här!

Be endless

 
Ny vecka, men kommer bara gå halva fredagen för sen åker jag iväg till huvudstaden på orientering med Umeå OK. Har inte så mycket i vecka, inte än iallafall vilket är skönt.
Hoppas ni har haft en trevlig helg alla fina! 
 
 

Söndag 6 Oktober

 
När rullgardinen rullades upp imorse möttes jag av ett härligt solsken. Tänkte att det kommer bli en bra dag att fota fina höstbilder. Men så efter frukost och lite pluggande och jag ska bege mig ut så är solen borta. Men gick iallafall ut på en liten promenad i skogen och fotade lite. 
 
 
 

Höstvyer

 
bilder från helgen i Aftonmoran
 
 

Bara för att det är mörkt, betyder det inte att det inte finns några färger

 
 
Tänkte bara stoppa dig som läser och säga att du är vacker!