hemma igen

Kom hem vid 1 på natten igår efter tåg,buss och fly i några timmar. Ögonlocken har velat slås igen större delan av skolan. Men har humöret uppe på topp. Är så sjukt glad över helgen den har varit så himmlans kul!
Det är så svårt att finna orden att förklara helgen med!
Orienteringen har gått överförväntan. Har svårt att förklara för er ickeoreinterare hur det har gått och så men ska försöka.
På sprinten som var på high chaparral så gick loppet bra och är ändå nöjd förutom att jag tog fel kodsiffror (som man har till kontrollerna för att veta vilken man ska ha) jag skulle ha D15 men tog D16 så det blev lite problem.
Sen på långdistansen så måste jag ha gjort mitt bästa lopp någonsinn. Bommade två kontroller med ca 1 minut men utan de gick jag felfritt. Kom på 10 plats av ca 100 så är sjukt nöjd med det och jag var bara 5 min från första plats.
Men sen på sprinten så var jag lite övertaggad från dagen innan så då gick det derremot väldiggt dåligt. Känner mig så skylldig för att laget kom så långt med på resultatlistan. De andra i laget gjorde en så fin insats men såklart var jag tvungen att gå dåligt.
Men tack alla för en underbar helg!
bild från förra årets USM bilder från årets kommer senare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback