i can´t get you off my mind

Nu är jag tillbaka eftre snart en vecka, har egentligen inte haft så fullt upp så jag inte hunnit med att blogga utan det är mer bara det att jag inte har haft nått att skriva och bilder att lägga ut. Har börjat gång på gång med ett inlägg men aldrig riktigt kunna skriva klart men nu är jag här iallafall.
Fredag idag,entligen! åkt in till stan idag med Ida för att köpa present, fikade på göteborg,huuur gott som hellst! 

har äntlige fått lite julkänsla nu, julpynt har börjat komma upp,snön har kommit och med tanke på att det bara är 24(om man inte räknar med idag) dagar kvar tills julafton ger mig lyckorus!

I was there to witness

helt slut i kroppen har egentligen nästan ingen årk att skriva men gör det ändå. Idag så har vi haft en träningsdag med orienteringen. Började med ett distanspass och en sprinta bana på totalt 1 mil sen blev det att fylla på med energi tills vi sen hade ett total traning med Hanna Ljungberg som var sjuktjobbigt men välldigt roligt. Hela dagen tycker jag var trevlig så hoppas det blir mer av det! Nu ikväll ska jag se avsnitt efter avsnitt av awkward tills jag går i dvala.
har exprimenterat lite

Leva livet nu

Till frukosten idag her jag på låten Leva livet nu med mange schmidt på högsta volym som sen ger mig ett glatt humör på skolan. Så denna dag har varit riktigt bra! Har tagit spruta idag också inte det roligaste kan jag säga men övervinnerligt. Nu drar jag iväg till skidträning sen blir det att redigera matprogramet jag och linnea spelade in igår.
outfitsen idag

Onsdag!

Gårdagen var jätterolig, belv kanske inte mycket klokare på vad jag ska välja.. Media på midgård verkade jättebra och det skulle va jättekul att gå där och hålla på med foto och alltsånnt! Men tycker draggen verkar en mycket bättre skola och det är där jag känner att jag vill gå men vet inte riktigt vad för inriktnign..
 
Idag efter skolan så har franska gruppen stannat kvar efter skolan och gjort tre rätter middag. Förrätt var sniglar var faktiskt ganska gott sen huvundrätten var rattatoui inte lika gott men sen eftrerätten som bestod av chockladmousse var höjdpunkten på dagen!! 
 
nu blire mer franska med linnea!!
 

Praso

Idag blir det att prova på två olika gymnasiumskolar och två inriktiningar. På förmiddagen ska jag va på tekniska linjen på draggen och sen midgård med media och foto eller vad det nu hette. Hoppas det blir kul och att jag blir lite klokare på vad jag ska välja. För min del så stannar jag sen på stan för att kanske gå lite på stan annars blir det att sitta på pappas jobb och invänta träning.
bild från förut

tappar bort mig ibland dåligt bokstavsminne

 
 
 
 

ta´t lugnt


har varit en ganska tråkig dag och inte hänt så mycket. Har mest haft tankarna på annat håll än i nuet och inte har jag gjort mycket heller. Sett film och virkat så fingrarna fått kramp, nu blir det väll änu mer av det och lite solsidan. Skulle villa ha fantasin för att hitta på nått att fota!

it's hurts so bad inside


 
Denna lördag har gått ganska sakta. Har inte hittat på nått roligt så har virkat lite på min duk och sen har jag suttit och sett Hitta nemo. Nyss tog jag fram kameran och fotade lite. Nu väntar jag bara på att jag och tjejerna ska till stan och se Twilight sista delen, det är det jag ser fram emot idag annars har allt bara varit tidsfördriv.

blicka framåt med ett positivt sinne


Äntligen är det fredag så det är jätteskönt! Skolan har laggt sig nu så har inte så mycket att plugga till vilket är en stor frihet! Nu ska jag dra iväg på gymmet och pressa sen ikväll så ska Clara ha match i sävar så ska dit och träffa henne lite. 

I've been trying to do it right

ihopp om att vi skulle få ha en jätte rolig dag med lekar så blev det mest bara att vi pratade om rättigheter och skylldigheter och vad som är kränkande och sånnt så det var inte jätte kul men fick sluta lite tidigare iallafall.
Nu ikväll blir det SO plugg imorgon är det prov igen.. hoppas min hjärna hinner samla sig!

dagens outfits

Jag frågar mig själv varför stanna

 
bild från förra veckan

skolan äter upp mig
 
 

When worlds collide, and days are dark

Överst på göra listan ikväll är plugga till Fysik-provet som är imorgon! SEn måste jag även göra klart min virkning som ska in på fredag, tror inte jag kommer hinna klart eftersom att på Torsdag är det SO-prov som jag också måste plugga till så just nu är det ganska fullt upp..
hade på mig denna godig idag, fattar inte att man kan hitta ett sådant på dollarstore för 50kr riktigt nöjd med den!

Ol-galan och firande

Hade jätte kul i går på Ol-galan! Innan middagen spealde alla ungdomar innebandy och det var välldigt länge sen jag körde det med det var grymt kul glömmt bort hur roligt det var. Maten och eftrerätten var det goaste jag ätit på länge och jag verkligen njöt av varända tugga jag tog! Sen efterrätten sätt välldigt fint i magen också!!
bild från i sommras
Nu bär det iväg till Lycksele för att fira min mormor på riktigt för det är nämligen idag hon fyller år. Så en tur på Dollarstore och sen på museum är ju inte helt fel. I bilen bblir det nog att plugga lite till NO provet som är på Tisdag och som jag typ knappt kan.
Ha en superduper bra dag alla!
 
 

avslappnad lördag

har suttit och försökr lära mig mad world på piano nu och tycker jag har lyckats ganska bra. NU ska jag iväg på en orienterings gala som jag hoppas kommre bli kul.
 

waiting for forever

 
två bilder från fotograferingen i måndags
kvällen har jag spendeart ute på ett spring pass och framför film, såg både soul surfer och wating for forever välldigt fina flilmer tycker jag speciellt när soul surfer var basserad på en verklig händelse tycker alla borde se den! önska jag var så stark som hon!
Efter springpasset så har jag nu börja känna av i halsen men jag hoppas det hinner bli bättre imorgon.
Godnatt!
 

Dear god make me a bird so i can fly far away from here

 

 
 
 
 
fotograferat fåglarn utanför, känslan man fick när man stod på taket och fotade och såg fåglarna komma, kännde mig fri! Men det är svårt att komma nära fåglarna innan de hinner flyga bort..

 

We will stand tall

Gjorde nått EUSO täling idag..kan ju inte säga att det gick jättebra, gissade typ på alla svar..hehe men sen har dagen rullat på som vandligt hade ingen franska idag så fick ett jättelångt hål och då passade jag och hjalle på att gå hem och baka lite kladdkaka.
Jag tycker det är lite synd att man slutar så sent,hinner bli mörkt innan man kommit hem så hinner inte gå ut och fota nånting. Och nu har äntligen snön kommit till Sävar,längtar verkligen till julen nu!!


Vill ha mer snöö nu!!

I've drowned and dreamed this moment

mer bilder från igår men nu har jag klänning. Kan ju sänga att det var sjukt kallt i bara klänning och höll på att frysa ihäl men tyckte det passade

Feel the earth move

ingen skola idag hade bara en lektion. Resten av dagen har vi fast Skol-DM i fotboll. Gick inte jätte bra men tyckte ändå vi kämpade på riktigt bra!
Eftersom att det var välldigt kallt ute när vi spelade var jag fortfarande frusen när jag kom hem så nu har jag nyss kommit upp från ett varmt och skönt bad!
 

Hold your breath and count to ten

när jag var ute och sprang igår sprang jag förbi en jättefin äng så nu eftre skolan cyklade jag dit och fotade lite. Med tanke på att det var typ lite minus så höll jag på att frysa ihäl i slutet så det blev inte lika många foton som jag hade tänkt men fick ändå några.
 

nothing left to say

har inte varit så aktiv på bloggen men jag känner inget behov att blogga för det händer inget speciellt just nu och jag har inga ideer till att fotografera men hoppas kunna komma på de snart. Nu är lovet snart slut och skolan börjar snart vilket är sjukt tråkigt så ikväll så ska jag bara ta det lugnt och njuta av det sista.
Hoppas alla har haft ett jättebra lov!
 

Mormor 75

har nyss kommit hem från gymmet och nu blir det de sista städningen innan gästerna kommer. Vi ska fira min älskade mormor som fyller 75 år. Så det kommer va fullrull här hos oss idag. Kul kommer det bli med mycket gomat och skratt!
bild från når morfar fyllde 75

älskade rönnbär